Weer in Suriname! :-D
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
16 Augustus 2008 | Suriname, Paramaribo
Hier dan weer het eerste berichtje uit Suriname!
Na een toch uiteindelijk nog redelijk stressvol koffer inpakken (ietwat op het laatste moment, namelijk dinsdagavond laat, en bovendien teveel kilo's..) stond ik woensdag om 5:15 naast mn bed om dan eindelijk onderweg te gaan naar waar ik al 8 maanden uit keek.
De rit naar Schiphol ging soepel, inchecken ook (helaas wel bij moeten betalen wegens overbagage maar ach er zijn ook weer ergere dingen).
Een Surinaams uurtje vertraging ontbrak niet (in het vliegtuig werd omgeroepen "Dames en heren het is nu 2 minuten na vertrektijd maar we missen helaas nog 80 passagiers"); het leek wel een eeuwigheid te duren maar rond 12:15u stegen we dan toch echt op, om 8,5 uur later weer in Paramaribo te landen..
En daar wachtte Murghel me op, eindelijk na bijna 8 maanden weer bij elkaar! Romantisch detail is dat hij 2 Braziliaanse lelies bij zich had (omdat mn naam "De lelie" betekent). Het is echt zo fijn om weer samen te zijn, dat valt niet met woorden uit te drukken dus dat ga ik dan ook maar niet proberen :)
Tot zover dit berichtje, heb zo een etentje bij de huisbaas, maar ik hou jullie weer op de hoogte!
Liefs Suzanne
16 Augustus 2008 - 07:07
Lenie En Herman:
Hallo Suzanne,
ik had al van je moeder begrepen dat jullie vertraging hadden omdat er 80 mensen ontbraken. Waar waren die in godsnaam gebleven. Lijkt me toch een duur grapje om niet te komen op dagen of te laat te komen. Maar goed. het zijn niet mijn centen zullen we maar zeggen. Goh, ik ben de eerste die reageert. Leuk, is me nog nooit gelukt bij dit soort sites van mijn reizenden familie en bekenden. Eens moet de eerste keer zijn toch. Hartstikke romantisch die lelies en ik kan me een klein beetje voorstellen hoe het jullie tweetjes daar op dat vliegveld vergaan is. Vasthouden dat gevoel!
Groetjes Lenie en Herman -
16 Augustus 2008 - 08:23
Nina:
Lieve Suus!
Wat heerlijk wat van je te vernemen! Fijn dat je veilig bent aangekomen.
Maar tachtig passagiers??? Hahaha! Wat hadden die voor band dan onderling, een hele harmonie of zo? :)
En wat superfijn voor Murghel en jou om weer samen te zijn. Zo romantisch van die lelies.
Suus, ik kijk uit naar je volgende berichtje!
Kussies -
16 Augustus 2008 - 08:39
Marjanneke:
Hee Suus,
Fijn dat alles goed is gegaan, ondanks wat vertraging en het bij moeten betalen.
Wowie, ik zie het al helemaal voor me: Staat de man van je dromen je op te wachten met twee lelies. Dat moet wat gefladder teweeg hebben gebracht ;-) Je klinkt helemaal verliefd. Geniet ervan meid!
x -
16 Augustus 2008 - 09:07
Mieke:
Lieve Suus!
Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen en dat het weerzien met Murghel zo romantisch en leuk was (ik had ook niet anders verwacht eigenlijk..;))
Geniet!
Kus, Mieke -
16 Augustus 2008 - 11:08
Thea:
Hallo lieve Suzanne,
Dat je goed was aangekomen wist ik gelukkig woensdagavond laat al, maar snap ook niets van die 80 ontbrekende passagiers!!(Uiteindelijk toch komen opdagen of zonder ze vertrokken?)Ik gun mijn zus van harte de primeur,ik had al een paar maal(tevergeefs)gekeken of er een berichtje stond op je site, maar lees dit nu pas....Wat romantisch van Murghel en geniet van jullie weerzien na 8 maanden!!
Liefs van ons allemaal -
16 Augustus 2008 - 11:39
Relana:
Ha Suzanne!
Ik wist niet dat je nu al vertrok! Vind het super voor je dat je Murghel nu weer ziet! Heel veel plezier en tot je volgende berichtje!
X Relana -
16 Augustus 2008 - 12:17
Miran & Els:
SSSUUUUSSS! Miran en ik zitten hier op de bank te huilen om het romantische verhaal wat je hierboven beschrijft.. Wat heerlijk dat je zo gelukkig bent! Ga zo door ;-)
We zullen een cocktail op je drinken in mijn nieuwe appartementje in Rotterdam! Dikke kus van ons tweetjes -
16 Augustus 2008 - 19:03
Dorothe:
Hallo Suzanne,
Wat geweldig dat je weer in Suriname bent. Veel succes en geniet ervan, en.... we blijven je volgen via deze site.
Hartelijke groeten uit Sintunnis,
Dorothe van Gemert -
16 Augustus 2008 - 20:11
Mariet :
Suzanne,
Gelukkig de vliegreis zit erop. En nu genieten met z'n tweetjes!!!!!!!!
Nou dat word voor mij weer een extra site om te volgen naast die van Annemiek. Lieve groeten uit Rosmalen. -
17 Augustus 2008 - 07:14
Laura:
He Suus!
Fijn dat je goed bent aangekomen, beetje jammer van de vertraging, maar ja, zo'n ontvangst in Paramaribo maakte vast alles weer helemaal goed! Geniet ervan!!
xxx Laura -
17 Augustus 2008 - 15:32
Kristel:
Heey lieve Suus,
Wat fijn dat jullie weer samen zijn! Is de tijd van wachten eindelijk voorbij :) Ook goed om te lezen dat je een goede reis hebt gehad.
Geniet ervan, groetjes aan Murghel!
Kus Kristel -
18 Augustus 2008 - 14:59
Ninne:
Lieve Suzanne!
Ik ben zo blij voor je dat je weer in Suriname bent samen met Murghel! Heel erg veel plezier (maar daar twijfel ik niet aan)! Ik kijk al uit naar je volgende berichtje!
Veel liefs,
Ninne -
18 Augustus 2008 - 15:00
MC:
Heeeeej (uitroepteken)
Wat fijn te horen dat je safe & sound bent aangekomen (uitroepteken, uitroepteken). Oje oje, wat een romantisch ontvangst (uitroepteken)....haha ik moet het doen met een sleutel onder de deurmat hihi....en dan blijkt er ook nog eens geen deurmat te zijn, maar een trucje zodat ie me stiekem kan ophalen van het station...vervolgens te laat is voor mijn trein en ik in mijn uppie al voor de deur sta op zoek naar de deurmat...hihi... maar goed, als het bij jou even gezel is als bij mij, nou dan zit het allemaal zeker wel koosjer :)
Heeel veel plezier (uitroepteken) en doe geen dingen die ik ook niet zou doen ;) (uitroepteken)
xx MC
ps. ik zit nu dus op een computer waar ik al een half uur op zoek ben geweest naar het uitroepteken, maar ik kan die knop dus niet vinden, vandaar... :)hihi, blond. -
20 Augustus 2008 - 13:59
Floor:
Hoi Suzanne,
Wat leuk te lezen dat je weer in Suriname bent. Geniet ervan!
Floor -
20 Augustus 2008 - 18:20
Celine:
He meis,
Geniet van jullie samen zijn, eindelijk!! Maak er een geweldige tijd van en geniet met volle teugen! En die kilo's teveel...je kunt nooit teveel schoenen bij je hebben he ;).
Ik ben net een paar dagen naar de Belgische kust geweest, ook heel romantisch, maar helaas niet zulk goed weer als bij jou!
Nogmaal geniet ervan!
Dikke knuffel Celine -
22 Augustus 2008 - 12:16
Deborah:
hee meis,
Ik ben zo blij voor je dat je eindelijk weer bij je grote liefde bent! Was t wachten waard, he. Geniet van de mooie maanden voor je, en ik ga je volgen op je site.
Liefs, Deb
ps: ik had ook teveel bagage. t erge is dat het voor 2 weken Kreta was, en ik word nu hier op mn werk heel erg uitgelachen.. -
22 Augustus 2008 - 14:44
Anniek:
Suusje, krijg helemaal kippenvel van je verhaaltje! Leuk, ein-de-lijk is het dan echt zover!! Heeeeeeel veel plezier en kijk uit naar je volgende story!
kuskus -
23 Augustus 2008 - 19:15
Anne-Marthe:
Lieve suus,
Wat ontzettend leuk dat je weer je plekje hebt gevonden in Suriname! En dat natuurlijk samen met Mughel!
Ben benieuwd naar je volgende berichtje! Geniet voorlopig nog maar lekker van jullie tijd samen en de voorbereidingen voor je onderzoek (moet je nog snijden??????:P)
Dikke zoen!!!!! mart