Laatste dagje Nederland! - Reisverslag uit Boxmeer, Nederland van Suzanne - WaarBenJij.nu Laatste dagje Nederland! - Reisverslag uit Boxmeer, Nederland van Suzanne - WaarBenJij.nu

Laatste dagje Nederland!

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

16 Juli 2007 | Nederland, Boxmeer

Hallo allemaal, hier dan het eerste berichtje op de site, ik hoop dat ik in suriname regelmatig de gelegenheid zal hebben een update te geven! Veel foto's zullen er waarschijnlijk niet op komen te staan, aangezien ik nog steeds geen digitale camera heb (en heb ervoor gekozen het geld wat ik daaraan had kunnen uitgeven te besteden aan mijn vakantie naar Kos, waar ik overigens geen spijt van heb!). Er staat wel een foto van afgelopen weekend, met een impressie van de inpakbezigheden :) Mn koffer is inmiddels zo goed als gepakt, er kan ook niks meer bij! Zometeen nog uit eten met de fam. en morgen is het dan zover, op naar Suriname.

Soko soko...!! :-D

Geniet van Suriname!

Adyosi!

• 17 Juli 2007 - 10:24

Mieke:

Hihi, Suus die foto van jouw inpakbezigheden is wel grappig ;) Ik heb je net nog gesmst, maar nogmaals: ik ga je heeeel erg missen hier! Maar ik weet zeker dat jij daar een supergave tijd gaat hebben. Geniet ervan lieverd!
    Kus

• 17 Juli 2007 - 13:01

Anniek:

He Suuske!
    Was het uiteten nog gezellig gisteren?? En waren je schoenen nog op tijd klaar?Ik wens je heel veel plezier en hopelijk tot snel!

Dikke xxx Anniek

PS Hoe was de flight? (want dit lees je toch pas als je d'r bent!!)

• 18 Juli 2007 - 14:32

Andrew Jacobs:

Hoi Suus

Ik wens je 'n prettige tijd in Suriname.
    Je broertje had inderdaad gelijk op het werk , Suus wil altijd te veel meenemen en heeft precies 25 kilo ( weet niet zeker of ik dit goed heb ) in de koffers gedaan.
    Je weet inderdaad niet precies wat je allemaal mee moest nemen als ik die foto zo zie.
    maar zoals ik al zei :'n prettige tijd in Suriname en tot over 'n paar maanden , dan spreken we elkaar wel weer.

groetjes xxx

Andrew Jacobs.